CEIP Vialfàs

971540648 │ceipvialfas@educaib.eu

Inici i organització del 3r trimestre

| 0 comments

Benvolgudes famílies,

Primer de tot, dir-vos que esperam que estigueu bé i gaudiu de salut! També volem agrair-vos l’esforç i dedicació que posau amb l’aprenentatge dels vostres fills i filles!!

Com tots sabeu, avui començam un 3r trimestre anormal i atípic, però hem de seguir treballant i aprenent amb la mateixa il·lusió i optimisme, encara que sigui des de la distància.

Us informam que dissabte dia 18 d’abril la Conselleria d’Educació, Universitat i Recercavan va publicar al BOIB les instruccions complementàries, a causa de l’epidèmia del COVID 19, per avaluar els alumnes del segon cicle d’educació infantil i de l’educació primària a les Illes Balears per al curs 2019-2020. Us les adjuntam al final d’aquest missatge.

A partir de les instruccions publicades el centre ha anat organitzant els diferents plans de treball, el seguiment de les tasques i l’avaluació tant d’educació infantil com d’educació primària. Cada tutor/a, juntament amb la col·laboració dels mestres especialistes, us faran arribar els diferents plans de treball per cursos.

Ja sabeu que podeu contactar amb els tutors i especialistes a través dels seus correus electrònics i, en molts de casos, a través del seu número de mòbil. També podeu contactar amb el centre a través del correu electrònic (ceipvialfas@educaib.eu) o mitjançant cridada telefònica (689575150).

Per acabar, només dir-vos que us enyoram molt i esperam veure-vos el més aviat possible.

L’equip directiu del CEIP Vialfàs

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

Required fields are marked *.