Mutis, la formiga guanyadora!!

Divendres dia 19 de desembre vam dur a terme l’assaig general de la Festa de Nadal. Després de l’assaig vam rebre la visita del patge reial. A ell li vam donar les cartes perquè les fes arribar als Reis d’Orient.

Més tard, vam procedir al lliurament dels diplomes i obsequis per a cada un dels alumnes que havien elaborat una mascota per a la biblioteca del centre. Al final vam dir a tots els companys i companyes que la mascota guanyadora era la de l’alumna de 3r de primària, Ainhoa.

Abaix podeu a l’alumna amb la formiga guanyadora, el diploma, l’obsequi i el lot de llibres que rebé com a regal.

mascotaguanyador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>