EL CEIP Vialfàs amb el patrimoni cultural i històric de les Illes Balears

Una de les cites més esperades per als nins i nines poblers són les festes de Sant Antoni. Per això, en el CEIP Vialfàs intentam viure aquesta passió santantoniana a través d’activitats típiques d’aquestes dates com puguin ser la visita dels dimonis, les sonades dels xeremiers, el muntatge del fogueró, la sortida a sa Llebre…

Enguany, Antoni Torrens, president de l’Associació Cultural Albopàs, ens ha cedit una sèrie de material gràfic per poder realitzar una exposició al hall del centre. El material està compost per una sèrie de bàners divulgatius del patrimoni històric, cultural i lingüístic de les Illes Balears. Per altra banda, el pintor Toni Hurtado ha decorat la vidriera de l’entrada del centre amb simbologia santantoniana.

FullSizeRender(1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>