Problemes alimentaris a la infància i l’adolescència

Els CEIP Vialfàs i Tresorer Cladera, com a centres promotors de salut, han organitzat una ponència sobre els Problemes alimentaris a la infància i l’adolescència. La conferència tendrà lloc el proper 5 de març a sa Congregació a partir de les 20:00 hores. En finalitzar, s’obrirà un torn de paraules per tal que la ponent, Maria Dolors Aguiló, pugui respondre les preguntes o els dubtes dels assistents a l’acte.
Els centres implicats volen agrair la feina desinteressada realitzada per les infermeres del centre de salut de sa Pobla. Sense la seva ajuda i dedicació, les ponències o els tallers escolars, no haurien estat possibles.
Properament, dins les Jornades de la Infància i la Joventut, es realitzarà una altra ponència per tractar aspectes relacionats amb l’alimentació saludable.

conferencia1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>