‘Vialfapps’, la nova APP del centre

El nostre centre és el primer CEIP de Mallorca que compta amb una app, és a dir, una aplicació vàlida per a dispositius AndroidiPhone i iPad que permet l’accés directe a diferents informacions sobre la nostra escola.

Per descarregar-se l’aplicació basta entrar en el Play Store (Android) o l’Apple Store (Iphone o iPad) des del propi telèfon o tablet i escriure en l’espai de recerca “Vialfapps”. En aquesta senzilla aplicació s’hi poden trobar diferents informacions: les dades del centre, els projectes educatius, el personal docent que hi treballa, els serveis i horaris, els menús del menjador, les instal·lacions i enllaços diversos.

Ahir mateix va sortir publicat un article al quinzenari ‘El micro a l’escola’ amb una entrevista al director del centre. Si clicau sobre la imatge inferior, podreu descarregar-vos l’entrevista.

Entrevista 'Vialfapps'

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>