Tòfol Castanyer visita el nostre centre

Dimarts dia 13 de desembre el CEIP Vialfàs va comptar amb la presència d’en Tòfol Castanyer, un excel·lent atleta reconegut a nivell mundial. Els alumnes de 5è i 6è curs varen atendre les explicacions que els va donar sobre la seva carrera esportiva, com varen ser els seus inicis, les característiques de les curses a les quals participa i, sobretot, els valors que transmeten les curses de muntanya. Aquests varen ser els eixos sobre els quals es va parlar durant la visita. Al mateix temps,  va donar especial importància a l’ús dels espais naturals i a la sostenibilitat d’aquests en relació a les curses.
Durant el torn de preguntes els nins varen poder demanar les seves inquietuds relacionades tant amb la persona com amb l’esport en concret. Va faltar temps per demanar-li totes les preguntes que hi havia preparades
Des del centre volem donar les gràcies a en Tòfol Castanyer i convidar-lo a venir sempre que vulgui.
tofol1
tofol2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>