Presentant els projectes europeus eTwinning

El passat divendres na Joana Aina Pol, la mestra del nostre centre i ambaixadora eTwinning de les Illes Balears, va presentar els projectes eTwinning com a eix de treball per als centres educatius de primària i secundària al curset per a equips directius organitzat pel CPR de Palma.
Els alumnes de Vialfàs participen en aquests projectes des de fa molts anys i han estat guardonats en dues ocasions amb segells de qualitat. Per aquest motiu el proper dijous 12 d’abril participaran en una jornada eTwinning, on alguns dels nostres alumnes explicaran les seves experiències treballant amb aquests projectes i animaran a tots els mestres assistents a fer el mateix en els seus centres.
A més, en aquesta jornada, se’ns lliurarà un diploma de reconeixement a la bona tasca feta pels alumnes dels diferents cursos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>