EDUTECA IB- Biblioteca digital escolar

Benvolgudes famílies,

En aquests moments, per donar suport en la situació actual, des del Servei d’Innovació Educativa de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, es posa a disposició de tots els centres educatius sostinguts en fons públics de les Illes Balears la biblioteca digital EDUTECA IB on podeu trobar 3000 llibres per a alumnat, professorat i famílies de tots els nivells educatius.

Poden ser especialment útils els Clubs de Lectura, que poden ser creats pel professorat o es poden emprar clubs ja creats i que estan a la vostra disposició.

Tots els alumnes del nostre centre tenen un usuari corporatiu amb el qual poden accedir a les lectures. Els familiars també els podeu emprar. La contrasenya que els vam posar a cada un d’ells/es és EDUTECA.

Si no sabeu o no recordau l’usuari del vostre fill/a, posau-vos en contacte amb nosaltres i us el farem arribar.

Si no en teniu, perquè heu arribat nous al centre i la voleu utilitzar, només heu de retornar emplenat el full de càlcul adjunt a l’adreça sie@dgpice.caib.es i us donaran d’alta. Simplement necessiten una adreça electrònica (recomanam que sigui una de corporativa).

Hi haurà formació en línia per ajudar-vos a treure el màxim profit de la plataforma. Cada dia a les 12h, a partir d’avui dimarts dia 17 de març, podreu entrar a un seminari en línia. A la pàgina d’EDUTECA podreu trobar l’enllaç a la formació cada dia.

Podeu accedir a EDUTECA a: http://eduteca.biblioescolaib.cat/opac/#index

L’aplicació EDUTECA IB (per llegir a un dispositiu mòbil (telèfon intel·ligent o tauleta)) està disponible a APPStore, Play Store i Microdoft Store.

Esperam que aquesta biblioteca digital us sigui molt útil.

https://drive.google.com/file/d/1hUi_7llB2bbw6VNOJiB9Ly_nTjJpCo–/view?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>