Vacances de Pasqua

Benvolgudes famílies,

Durant aquestes tres setmanes i mitja de tasques i seguiment de feina des de casa heu intentat, amb èxit, mantenir uns hàbits de treball i rutines diàries amb els vostres fills i filles. Per això us volem donar les gràcies i l’enhorabona per la tasca feta. Però ahir va acabar el 2n trimestre i ara comencen les vacances de Pasqua.

Sabem que són unes vacances diferents a la resta de vacances que hem viscut en anys anteriors, però és necessari que els vostres fills i filles descansin, juguin i gaudeixin en família de tot el que es pugui d’aquest període no lectiu. Anem a aparcar les tasques i, d’aquesta manera, agafar forces i energies per afrontar el 3r trimestre.  Per això, del 9 d’abril al 19 d’abril no s’enviaran noves tasques a cap dels cursos.

Després de les vacances, des del centre ens tornarem a posar en contacte amb tots vosaltres per explicar-vos, a partir de les noves instruccions que ens arribin des de la Conselleria, com organitzarem el 3r trimestre i de quina manera es podrà dur a terme el seguiment de tasques fins que puguem tornar a les aules.

Avui fa dos dies que estan penjats al GESTIB els informes de la 2a avaluació. Si alguna família, sigui pel motiu que sigui, no hi té accés que ens enviï un missatge de correu electrònic a l’adreça ceipvialfas@educaib.eu i us els farem arribar.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i implicació!

Esperam que ens puguem veure aviat! Quedau-vos a casa!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>