Els valors de l’esport amb en Tòfol Castanyer

Aquesta setmana  hem rebut la visita de tot un campió del món. Ens ha visitat en Tòfol Castanyer, esportista mallorquí amb un palmarès impressionant. Entre altres coses, va guanyar un campionat del món de curses de muntanya i ha participat en alguns de les curses més dures del món. Però aquesta vegada ha vengut a parlar-nos d’un dels seus darrers projectes, “54milsnonstop”. Els alumnes de primer han gaudit molt de veure algunes de les seves imatges i d’escoltar algunes anècdotes i experiències. A més, ha transmès els seus valors d’amor i respecte per la muntanya i la natura, que era el que més ens interessava. Moltes gràcies, Tòfol!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>