Visita del Futsal Palma al CEIP Vialfàs

Ahir, 20 d’octubre, els jugadors de futbol sala professionals, Carlos i Joao, visitaren els alumnes del CEIP Vialfàs de sa Pobla. Els jugadors, que militen a les files del Futsal Palma de Primera Divisió, realitzaren una presentació projectant valors com el treball en equip, la constància o l’esforç. A més, varen respondre a tot tipus de preguntes que els varen plantejar els alumnes.
La visita s’emmarca dins el programa ‘Jugam amb l’elit’ que promou el Consell de Mallorca i en el qual col·laboren diferents clubs esportius de l’illa. Cal dir que el nostre centre és un Centre Promotor de Salut, que realitza múltiples activitats per promoure hàbits saludables com la vida activa o la bona alimentació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>