Ajuts individualitzats de menjador (24-25)

Avui, 13 de juny, ha sortit publicada al BOIB la convocatòria d’ajuts individualitzats de menjador per a alumnes escolaritzats en centres docents no universitaris durant el curs escolar 2024-2025.

Podeu trobar la convocatòria, tota la informació i els annexos en el següent enllaç: web Servei de Comunitat Educativa.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS:

Es poden presentar les sol·licituds (annex 2A), degudament emplenades, als centres educatius on es cursaran els estudis durant el curs escolar 2024-2025. El termini per presentar les sol·licituds és del 24 al 28 de juny.

Les sol·licituds s’han de presentar juntament amb la DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA (respecte de la documentació a presentar, veure punts 11è de la Resolució).

– Els beneficiaris han de ser unitats familiars que, durant el curs escolar 2024-2025, tenguin infants escolaritzats en un centre docent públic no universitari o un centre privat concertat, al segon cicle d’educació infantil, educació primària o educació secundària.

– Els infants han de ser usuaris del servei de menjador el curs 2024-2025.

REQUISITS: És molt IMPORTANT que abans de tramitar una sol·licitud d’ajut de menjador vos assegureu que compliu amb tots els requisits, tal com s’estableix a la convocatòria en els seus punts tercer, quart i cinquè.

– Poden ser beneficiaris directes o beneficiaris per barem:

  1. Requisits per ser beneficiaris directes (annex 2B):

– Alumnes que es troben en situació d’acolliment acreditada.

– Alumnes que tenguin la condició de refugiat (ells o els seus pares o tutors).

  1. Requisits per ser beneficiaris per barem (annex 2A):

Els beneficiaris per barem han de complir el requisit següent:

1. Tenir una renda total familiar no superior al que determina la taula següent, calculada a partir de l’IPREM (us adjuntam la taula en el missatge)

2. Condicions econòmiques. Es computen condicions econòmiques com a ingressos familiars la totalitat dels ingressos de la unitat familiar durant l’any fiscal 2023.

3. Circumstàncies familiars.4. Condicions sociofamiliars desfavorables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>