Fons de llibres

El nostre centre disposa d’un sistema de reutilització de llibres de text des de 3r fins a 6è de primària que puposa un estalvi econòmic per a les famílies que voluntariament s’hi adhereixen. A més, comporta beneficis mediambientals pel que fa a l’estalvi de paper.

Els llibres pertanyen a l’escola i es deixen als alumnes en qualitat de préstec. Com que estan dividits per trimestres, es folra el llibre del 1r trimestre i s’identifica amb el nom de l’alumne/a damunt el folre. En acabar el timestre, el coordinador del fons comprova que els llibres estiguin en bon estat abans de canviar el folre al llibre del següent trimestre. Si el llibre ha estat espatllat per l’alumne/a, la família s’ha de fer càrrec de pagar-ne un de nou.

Per participar al fons de llibres, les famílies han de pagar una quota amb la qual es paguen els llibres que s’han de comprar nous per renovar el fons i els llibres d’activitats corresponents.

La quota per adherir-se al fons de llibres per al curs 2024/2025 és de 60€.

emblem_library

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>