Projectes de centre

El nostre centre està immers dins els següents projectes educatius:

PROJECTE DE GESTIÓ DE QUALITAT:
El centre disposa del certificat de Sistemes de Gestió de Qualitat que concedeix AENOR. L’objectiu principal del programa és aplicar a l’escola un sistema d’organització i avaluació que ens faci millorar la tasca diària.
PROJECTE ECO:
Durant aquests deu anys hem treballat la selecció de residus, el canvi climàtic i l’hort escolar. La nostra missió és aconseguir un centre més respectuós amb el medi ambient.
PROJECTE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT:
El centre és conscient de la important despesa que suposa per a les famílies la compra dels llibres. Aquest projecte proporciona un estalvi a les famílies i enriqueix els alumnes amb una finalitat educativa: estalvi de recursos, intercanvi, reciclatge, tenir cura dels materials…
PROJECTE SECCIONS EUROPEES:
Consisteix en reforçar l’horari dedicat a l’ensenyament de la llengua anglesa a les àrees d’educació artística per tal que els alumnes millorin la seva competència lingüística en llengua estrangera. El programa compta amb un auxiliar de conversa nadiu que col·labora amb els mestres d’anglès. L’auxiliar proporciona un model de dicció real en llengua anglesa.
PROJECTE E-TWINNING:
Algunes de les nostres classes també participen en agermanaments virtuals amb escoles d’altres països europeus. Ho feim a la plataforma educativa E-twinning. Cada any els projectes giren entorn a una temàtica diferent i el seu objectiu també és millorar l’expressió i la comprensió de la llengua anglesa.
PROJECTE EDILIM:
És un projecte innovador que es realitza al 3r cicle en les àrees de català i matemàtiques per tal que els alumnes treguin el màxim de profit a la PDI i als ordinadors d’aula. El projecte afavoreix els diferents ritmes d’aprenentatge i adapta la realitat social a la realitat d’aula a través de la realització d’activitats interactives multimèdia.
PROJECTE PROBLEMES DIVERSIFICATS:
Des de 3r fins a 6è de primària treballam la comprensió i la resolució de problemes matemàtics a partir d’un material interactiu i autocorrectiu d’aprenentatge que han elaborat el CEIP Robines i el CEIP Vialfàs. L’objectiu és donar una resposta adequada a les necessitats de cada alumne/a depenent del nivell curricular que posseeix cadascun d’ells. Es tracta de treballar l’atenció a la diversitat des d’una perspectiva inclusiva i ens servirà per poder atendre a tots els alumnes, sigui quin sigui el seu nivell curricular.
PROJECTE HORT ESCOLAR:
El treball de l’hort ecològic a l’escola, és la manera més adient d’oferir als nostres alumnes una educació mediambiental, basada en la cura, el respecte i la defensa de la natura.
 PROJECTE BIBLIOTECA ESCOLAR:
Es tracta de dinamitzar l’ús de la biblioteca com a instrument útil per al coneixement i l’entreteniment, com a espai d’aprenentatge en les diferents àrees de coneixement mitjançant llibres i altres recursos disponibles i com a recurs per motivar el procés d’ensenyament aprenentatge.
 PROJECTE ESCOLA SALUDABLE:
Com a centre promotor de salut estam duent a terme un projecte d’escola saludable per a l’adquisició d’uns correctes hàbits saludables. Feim activitats per a tota la comunitat educativa en base a 3 eixos d’actuació: la higiene corporal, els beneficis de la pràctica esportiva i l’adquisició d’uns bons hàbits alimentaris.
  PROJECTE CENTRE PREFERENT PRÀCTIQUES UIB:
Formam part dels centres col·laboradors amb l’UIB per a la formació d’alumnes estudiants de Grau d’Educació Infantil, Educació Primària, Psicologia i Pedagogia, realitzant el practicum I, II i Menció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>