Xarxes socials i internet

El passat 30 de gener els agents de la Guàrdia Civil van realitzar una xerrada informativa adreçada als alumnes de 5è i 6è per tal de conscienciar-los sobre l’ús adequat de les xarxes socials i internet. Se’ls va proporcionar una sèrie de consells per a la navegació i se’ls informar dels perills que es poden trobar a les xarxes socials (Cyber-Bullyng, Grooming…). El Policia Tutor, Damià Ribot, ens ha fet arribar un enllaç molt adequat, tant per a les famílies com per als infants.

Internet Segura IB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>