Comença el procés d’admissió 15/16

Dilluns dia 11 de maig començarà el procés de sol·licitud d’admissió. El termini acabarà dia 21 de maig. El millor horari per presentar la sol·licitud de matrícula al nostre centre és de 9:00h a 10’30h i de 13’00h a 14’00h.

El procés es pot fer de forma telemàtica accedint a http://escolaritzacio.caib.es o de forma presencial. Aquelles persones que optin per fer-ho presencialment, poden descarregar el full pitjant sobre l’enllaç: sol·licitud

Adjuntam el full de documentació necessària a presentar amb la sol·licitud de matrícula.

inscripció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>