CEIP Vialfàs, un centro con vocación lúdica

Aquesta setmana ens ha arribat la notícia de la publicació d’un reportatge sobre el joc lúdic-educatiu que vam realitzar l’any passat. El Trivialfàs és un dels molts projectes realitzats en el nostre centre i s’ha convertit en l’eix de la notícia publicada el 09 d’abril a la revista Escuela. Els mestres del centre estam molt orgullosos de veure que la nostra feina està tan ben valorada. Si clicau sobre la imatge us podreu descarregar part de la revista publicada.

revista.escuela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>