El projecte ‘The Arty Party Team’ rep el Segell de Qualitat Nacional

El projecte eTwinning “The Arty Party Team” que es va realitzar amb els alumnes de 6è del CEIP Vialfàs durant el curs 2015/2016 ha estat guardonat amb un segell de qualitat nacional.

Aquest projecte treballava les classes en col·laboració amb una altra escola de Grècia. Ambdós centres han estat guardonats amb el segell de qualitat als seus respectius països.

El Servei Nacional de Recolzament eTwinning, del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport s’ha adreçat al centre per tal de donar l’enhorabona a la mestra Joana Aina Pol i als alumnes participants en reconeixement al seu esforç i dedicació.

Aquest reconeixement ha entusiasmat la comunitat educativa del centre i els ha donat ànims i coratge per continuar treballant de manera col·laborativa en l’ensenyament de l’art i l’anglès mitjançant les noves tecnologies .

L’enllaç per visitar les feines fetes pels antics alumnes del CEIP Vialfàs és el següent:
https://twinspace.etwinning.net/10523/home

etwinning2

classe

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>