El CEIP Vialfàs rep el segell de qualitat europeu eTwinning

El nostre centre ha rebut el Segell de Qualitat Europeu en l’edició 2016, pel projecte eTwinning “The Arty Party Team”.

La iniciativa eTwinning promou la col·laboració escolar a Europa utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i dona suport als centres escolars  oferint-los les eines i els serveis necessaris per facilitar la seva associació i dur a terme projectes en comú. Des del 2014 eTwinning forma part del programa Erasmus +, emmarcada en la Acció Clau 2 (AK2): Cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques.

El projecte “The Arty Party Team” es va posar en marxa durant el curs escolar 2015-2016 per un grup d’alumnes de l’escola Karpenissi (Grècia) amb la seva professora Maria Tsiamtsiouri,  i un grup de alumnes de sisè de primària del CEIP Vialfàs coordinats per la nostra mestra Joana Aina Pol Roman.

Aconseguir el Segell de Qualitat Europeu eTwinning suposa que ambues escoles hagin obtingut en els seus respectius països el Segell de Qualitat Nacional després d’haver superat una avaluació realitzada pel Servicio Nacional de Apoyo, en la qual es tenen en compte sis criteris comuns:  innovació pedagògica i creativitat, integració en el pla d’estudis, comunicació i interacció entre els centres socis, col·laboració entre els centres escolars associats, ús de la tecnologia i resultats, impacte y comunicació així com una bona documentació del projecte.

La concessió del Segell de Qualitat Europeu evidencia un reconeixement per als mestres i els seus centres escolars de l’alta qualitat de les seves activitats eTwinning, per als alumnes representa una motivació al seu esforç i per al centre escolar en el seu conjunt una confirmació pública del seu compromís de qualitat i disponibilitat per al treball de col·laboració europeu.

artyparty-etwinning-europeu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>