VISITA DEL PALMA BÀSQUET IBEROSTAR AL CEIP VIALFÀS

El passat 15 de març, els jugadors de bàsquet professionals, Javi Medori i Moritz Lanegger, visitaren als alumnes del CEIP Vialfàs de Sa Pobla. Els jugadors, que militen a les files de l’Iberostar Palma Bàquet de la LEB OR, realitzaren una presentació projectant valors com el treball en equip, la constància o l’esforç. A més, varen respodre a tot tipus de preguntes que els varen plantejar els alumnes.
La visita s’emmarca dins el programa Esport Base Mallorca JUGAM AMB L’Èlit que promou el Consell de Mallorca i en el qual col·laboren diferents clubs esportius de l’Illa. Cal dir que el nostre centre és un Centre Promotor de Salut, que realitza múltiples activitats per promoure hàbits saludables com la vida activa o la bona alimentació.

https://www.bahiasanagustin.es/index.php/leb-oro/zona-fibwi-2/3763-jugam-amb-l-elit-visita-al-ceip-vialfa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>