Can Cirera Prim acollirà l’alumnat del futur nou CEIP de Sa Pobla a partir del proper curs 2019/20

La Conselleria d’Educació i Universitat ha anunciat avui que a partir del curs 2019/20 es posarà en marxa una escola provisional a Can Cirera Prim de Sa Pobla, mentre es fa el projecte i es construeix el nou CEIP del municipi. Aquest anunci s’ha fet en el marc d’una reunió celebrada a la seu de la Conselleria amb l’assistència del conseller Martí March, el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, tècnics de la Conselleria, i el batle de Sa Pobla, Gabriel Ferragut, acompanyat d’altres representants de l’Ajuntament i dels equips directius i AMIPA de les escoles del municipi.

La proposta del Govern és la de construir una escola de dues línies (6 unitats d’educació infantil i 12 unitats d’educació primària), amb capacitat per a uns 450 alumnes i podria entrar en funcionament, si tota la tramitació es desenvolupa tal i com està previst, el curs 2021/22. La Conselleria té previst presentar un avantprojecte del nou centre a finals del proper mes de març.

Mentre l’escola no està construïda s’ha proposat la utilització de les instal·lacions municipals ubicades al parc de Can Cirera Prim per acollir l’alumnat  del futur nou centre. D’aquesta manera, tenint en compte que els centres de Sa Pobla ja tenen una escolarització elevada, s’evita incrementar la població escolar dels centres actuals. Així, el proper curs 2019/20, començarien a les instal·lacions provisionals dos grups de 4rt d’Educació Infantil (alumnes de 3 anys).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>