Nova eina de comunicació amb les famílies (TokApp School)

Benvolgudes famílies,

Per comunicar-nos amb vostès de forma ràpida i senzilla al CEIP Vialfàs utilitzam la plataforma TokApp School. Convidam als pares i mares que es descarreguin de forma gratuïta l’aplicació en els seus telèfons mòbils i/o a les seves tauletes.

A través d’aquesta aplicació podreu obtenir la informació immediata i, a més, podreu respondre quan el centre us ho sol·liciti.

Volem destacar que TokApp és una aplicació totalment gratuïta per a telèfons Android i IOS. La trobaran disponible tant a Play Store  com a App Store.

Haureu de seguir les següents passes:

  1. Entrau a la botiga App Store o Play Store.
  1. Cercau l’aplicació TokApp School i descarregau-la.
  1. Obriu l’aplicació, seleccionau el país de residència i validau el número de telèfon o el correu electrònic que vostè ha facilitat al centre a l’inici de curs.
  1. Escriviu el nom d’usuari i contrasenya que vulgueu utilitzar (si està ocupat, escolliu-ne un altre).
  1. Esperau que el centre actualitzi la base de dades i detecti el vostre registre. Una vegada actualitzada la base de dades començareu a rebre comunicats. És essencial per tant, que les dades de registre, coincideixin amb les facilitades al centre.

EN CAS QUE TENGUEU DIFICULTATS PER INSTAL·LAR L’APLICACIÓ PODEU PASSAR PER DIRECCIÓ QUALSEVOL DIA (DE 13:00 A 14:00) I US AJUDAREM A INSTAL·LAR-VOS-LA.

Així mateix també podeu obtenir informació sobre com descarregar l’aplicació i donar-se d’alta a través del següent enllaç: https://soporte.tokapp.com/

Us adjuntam el manual d’usuari perquè el procés d’instal·lació sigui més fàcil per a vosaltres.

Us enviam una cordial salutació

L’Equip Directiu del CEIP Vialfàs

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>