Reforma i millora dels banys

Dilluns dia 3 d’agost van començar les obres de reforma i millora dels banys del primer pis. Aquesta obra la duu a terme l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) a través de l’empresa Construccions Agustí Mascaró. Es preveu que les obres acabin a principi del mes de setembre.

La darrera obra que es va fer al centre fou a l’any 2016 quan ens van reformar els banys de la planta baixa i ens van instal·lar un ascensor. Després d’insistir molt, ja tocava canviar uns banys que daten de 1957 (primera construcció). Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que han ajudat el centre a aconseguir-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>