50è aniversari del monument dedicat a la pagesia

Durant aquests darrers dies els alumnes de 5è i 6è curs han pogut gaudir de la visita al monument dedicat a la pagesia que hi ha a la sortida del poble cap al Port d’Alcúdia.  Aquest mes s’ha celebrat el Dia internacional de la dona i no hi ha res més apropiat que anar a visitar un monument que enalteix la participació de la dona poblera als treballs de la marjal. La visita ha estat molt enriquidora. Entre d’altres curiositats, ens han explicat el paper tan important que tenia la dona pagesa, ja que a més de dedicar-se a la pagesia, també havia de fer-se càrrec d’endreçar la casa, fer el menjar i tenir cura dels infants. Tot un motiu per retre-li un homenatge!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>