Ajuts individualitzats de menjador (21-22)

Dia 7 d’agost es va publicar al BOIB la convocatòria d’ajuts individualitzats de menjador per a alumnes escolaritzats en centres docents no universitaris durant el curs escolar 2021-2022.

Podeu trobar la convocatòria, tota la informació i els annexos en el següent enllaç: web Servei de Comunitat Educativa. Així mateix, us adjuntam la resolució del BOIB i l’annex 2 de sol·licitud perquè els pugueu descarregar.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS:

Es poden presentar les sol·licituds, degudament emplenades, als centres educatius on es cursaran els estudis durant el curs escolar 2021-2022 o també es pot tramitar la sol·licitud TELEMÀTICAMENT a través de la SEU electrònica de la CAIB. El termini establert és del 6 al 17 de setembre.

Les sol·licituds s’han de presentar juntament amb la DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA (Respecte de la documentació a presentar, veure punts onzè de la Resolució). A l’hora de presentar la sol·licitud s’ha de facilitar un número de compte bancari d’un dels tutors legals.

REQUISITS: És molt IMPORTANT que abans de tramitar una sol·licitud d’ajut de menjador vos assegureu que compliu amb tots els requisits, tal com s’estableix a la convocatòria en el seus punts tercer, quart i cinquè.

– Els beneficiaris han de ser unitats familiars que, durant el curs escolar 2021-2022, tenguin infants escolaritzats en un centre docent públic no universitari o un centre privat concertat, al segon cicle d’educació infantil, educació primària o educació secundària.

– Els infants han de ser usuaris del servei de menjador el curs 2021-2022. (IMPORTANT! Ser usuari del menjador durant tot el curs escolar).

– Poden ser beneficiaris directes o beneficiaris per barem:

1. Requisits per ser beneficiaris directes:

– Alumnes que es troben en situació d’acolliment acreditada.

– Família víctima de violència de gènere.

– Alumnes que tenguin la condició de refugiat (ells o els seus pares o tutors).

2. Requisits per ser beneficiaris per barem:

– Tenir una renda total familiar no superior al que determina la taula següent, calculada a partir de l’IPREM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>