ENQUESTA DE SATISFACCIÓ (22/23)

El nostre centre té implantat un sistema de gestió de qualitat. Com a part d’aquest sistema hem de recollir, periòdicament, diferents dades sobre el funcionament del nostre centre en tots els seus aspectes. Per això et demanam la teva col.laboració emplenant aquesta enquesta que té a veure amb la teva satisfacció respecte d’aspectes concrets del funcionament i organització de l’escola.

Per respondre heu de clicar el valor numèric a cada apartat del 0 al 10 (grau de satisfacció) o deixar-la en blanc si ho considerau oportú. Si la valoració de qualque pregunta és inferior a 5, et demanam que ens ho expliquis a l’apartat de suggeriments. Et demanam que contestis amb total llibertat i amb la màxima sinceritat possible.

L’enquesta és anònima i no porta cap tipus d’identificació personal.

Moltes gràcies per la teva col.laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>